Blomsterdråber 

Du kan slippe din stress, sorg, indre uro, genskabe din psykiske balance og gå dagen positivt i møde med hjælp fra de 100 % naturlige blomsterdråber.

STOP med at symptombehandle med kemisk medicin og SIG JA til ren natur i dråbeform.

Jeg hjælper dig med at afdække hvilke følelser og udfordringer du har svært ved at klare selv. Det kan være her og nu følelser som oplevelse af sorg, angst, besked om sygdom, trafikuheld og andre traumatiske oplevelser. Det kan også være at du igennem længere tid ikke har følt dig helt godt tilpas og i balance.

Måske oplever du de samme frustrationer igen og igen, men du har brug for hjælp til at komme videre. Det kan være følelser som lavt selvværd, svært ved at stå fast i egne beslutninger, svært ved at sige fra overfor andre, indre uro og tankemylder og en hel masse andre følelser som ikke er behagelige og rare at være i.

Hvad er blomsterdråber?

 

Blomsterdråber er ren natur og derfor ren sundhed og healing for din krop. Dråberne er udtræk og energier fra 38 forskellige planter og træer konserveret på flasker.

Hvorfor vælge blomsterdråber?

Dråberne virker ved at behandle det hele menneske og ikke sygdommen eller dennes symptomer.

De virker på sindet, følelser og tanker som bliver mere positive og hjælper os med at komme i balance og komme videre i livet.

Hvordan gør man?

 

Dråberne skal drikkes i et glas vand eller dryppes direkte på tungen.

Når jeg har lavet de dråber du skal have med hjem, får du også at vide hvor mange du skal tage ad gangen og hvor ofte. 1 flaske svarer til 5-6 ugers forbrug.

5600 Faaborg - Denmark

Mail: mette.willum@hotmail.com

Tel.: 28 58 83 35

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

© 2019 by Mette Willum

CVR 39783908