cherry-blossoms-656965_1920.jpg
Bach Blomsterdråber
  • Har du svært ved at være rigtig glad og føler du dig ofte trist eller stresset?

  • Har du problemer med din familie eller kolleger?

  • Synes du det er svært at være forældre?

  • Er det svært at falde i søvn og har du indre uro?

  • Er du afhængig af alkohol, spil, shopping, vrede eller andet når du bliver ked af det?

Så vil et forløb med Bach blomsterremedier være godt for dig

Et forløb med blomsterdråber starter med en samtale, hvor jeg hjælper dig eller dit barn med at finde ud af, hvor de følelsesmæssige udfordringer er. Det kan være følelser som en dyb sorg, ensomhed eller måske angst som styrer dit eller dit barns liv. Det kan også være at du eller dit barn har været ude for en traumatisk oplevelse for mange år siden, som ikke er blevet "forløst" og som nu begynder at fylde for meget i jeres liv.

Det kan være svært selv at komme helt ind til problemets kerne, da mange af vores tanker og følelser er helt ubevidste og derfor svære at "spotte". Jeg har stor erfaring i, at hjælpe med at "se bag" om problemet, så du får fat i årsagen og får en forståelse for, hvorfor du har haft det dårligt.

 

Blomsterdråberne hjælper blidt og skånsomt så du eller dit barn pludselig oplever at få det bedre, uden egentlig at være bevidst om hvad der sker.

Hvad er blomsterdråber?

 

Dråberne er udtræk og energier fra 38 forskellige planter og træer konserveret på flasker. De 38 planter komplementerer de 38 grundfølelser vi har i følge Dr. Bach.

Hvorfor vælge blomsterdråber?

Dråberne virker ved at behandle det hele menneske og ikke sygdommen eller dennes symptomer.

De virker på sindet, følelser og tanker som bliver mere positive og hjælper os med at komme i balance og komme videre i livet. De arbejder altså med årsagerne til at vi er syge og forløser de ubevidste følelser og oplevelser vi "gemmer" på.

Hvordan gør man?

 

Dråberne skal drikkes i et glas vand eller dryppes direkte på tungen.

bach-flowers-1472825_1920 (1).jpg