Har du stress, angst, bekymringer eller har du bare svært ved at mærke hvad der gør dig glad, så kan blomsterdråber hjælpe dig. 

Det er 100% ren natur, som forløser dine følelsesmæssige blokering nænsomt og blidt.

Vil du passe på dig selv og din krop så skal du vælge et forløb med blomsterdråber.

Et forløb med blomsterdråber består af en samtale, hvor jeg hjælper dig med at finde ud af, hvor det er du har dine følelsesmæssige udfordringer. Det kan være følelser som en dyb sorg du ikke kan slippe, eller angst som styrer dit liv. Det kan også være at du har været ude for en traumatisk oplevelse for mange år siden, som du ikke har fået "forløst" og som nu begynder at fylde for meget i dit liv.

Det kan være svært selv at komme helt ind til problemets kerne, da mange af vores tanker og følelser er helt ubevidste og derfor svære at "spotte". Jeg har stor erfaring i, at hjælpe med at "se bag" om problemet, så du får fat i årsagen og får en forståelse for, hvorfor du har haft det dårligt. Når du får en forståelse for, hvorfor du har det som du har, så er du allerede meget tættere på at få det bedre. Blomsterdråberne hjælper blidt og skånsomt så du oplever, at du pludselig får det bedre uden egentlig at være bevidst om hvad der sker.

 

Rent energiarbejde med naturen.

Vores samtale kan foregå personligt i min klinik eller over skype/facetime hvis du bor langt væk. 

Efter samtalen blander jeg dine personlige dråber som du skal drikke i en periode af typisk 5-6 uger.

Derefter skal vi have en opfølgende samtale, hvor jeg hjælper dig med at komme endnu tættere på dine udfordringer, der vil nemlig typisk være nye følelser efter det første forløb som nu er klar til at blive forløst.

Jeg anbefaler at du får en ny blanding af dråber til endnu 5-6 uger og derefter har du helt sikkert fået det så godt at du helt har glemt de udfordringer du havde inden forløbet.

Det er helt MAGISK og fantastisk at opleve, hvordan naturen kan hjælpe med at komme tættere på vores kerne og sjæl. 

Hvad er blomsterdråber?

 

Blomsterdråber er ren natur og derfor ren sundhed og healing for din krop. Dråberne er udtræk og energier fra 38 forskellige planter og træer konserveret på flasker.

Hvorfor vælge blomsterdråber?

Dråberne virker ved at behandle det hele menneske og ikke sygdommen eller dennes symptomer.

De virker på sindet, følelser og tanker som bliver mere positive og hjælper os med at komme i balance og komme videre i livet.

Hvordan gør man?

 

Dråberne skal drikkes i et glas vand eller dryppes direkte på tungen.

Når jeg har lavet de dråber du skal have med hjem, får du også at vide hvor mange du skal tage ad gangen og hvor ofte. 1 flaske svarer til 5-6 ugers forbrug.

5600 Faaborg - Denmark

Mail: mette.willum@hotmail.com

Tel.: 28 58 83 35

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

© 2019 by Mette Willum

CVR 39783908