Har du svært ved at være rigtig glad og føler du dig ofte urolig og stresset?

Så vil et forløb med Bach blomsterdråber kunne hjælpe dig.

Et forløb med blomsterdråber starter med en samtale, hvor jeg hjælper dig eller dit barn med at finde ud af, hvor de følelsesmæssige udfordringer er. Det kan være følelser som en dyb sorg, ensomhed eller måske angst som styrer dit eller dit barns liv. Det kan også være at du eller dit barn har været ude for en traumatisk oplevelse for mange år siden, som ikke er blevet "forløst" og som nu begynder at fylde for meget i jeres liv.

Det kan være svært selv at komme helt ind til problemets kerne, da mange af vores tanker og følelser er helt ubevidste og derfor svære at "spotte". Jeg har stor erfaring i, at hjælpe med at "se bag" om problemet, så du får fat i årsagen og får en forståelse for, hvorfor du har haft det dårligt.

 

Blomsterdråberne hjælper blidt og skånsomt så du eller dit barn pludselig oplever at få det bedre, uden egentlig at være bevidst om hvad der sker.

Hvad er blomsterdråber?

 

Blomsterdråber er ren natur og derfor ren sundhed og healing for din krop. Dråberne er udtræk og energier fra 38 forskellige planter og træer konserveret på flasker.

Hvorfor vælge blomsterdråber?

Dråberne virker ved at behandle det hele menneske og ikke sygdommen eller dennes symptomer.

De virker på sindet, følelser og tanker som bliver mere positive og hjælper os med at komme i balance og komme videre i livet.

Hvordan gør man?

 

Dråberne skal drikkes i et glas vand eller dryppes direkte på tungen.

Når jeg har lavet de dråber du skal have med hjem, får du også at vide hvor mange du skal tage ad gangen og hvor ofte. 1 flaske svarer til 5-6 ugers forbrug.