Personlig Creme

Din hud er dit filter indefra og ud.

Huden er kroppens største organ og den afslører ubarmhjertigt når vi har ubalancer i vores indre. Når vores organer er overbelastede med udrensning af affaldsstoffer kan vi se det på huden, og når vores energibaner, som styres af underliggende følelser og stress er blokerede, afslører huden det også.
 
Det kan vise sig som eksem, rocacea, røde hævede områder eller tør og skællet hud, bumser og akne - eller "bare" som træt og livløs hud.
marigold-5295137_1920.jpg
Sorte rande under øjnene kender vi alle til i perioder, det kan kureres med søvn, rigeligt vand og sund kost. Større problemer som rosacea, eksem, udslet af ukendt årsag, bumser osv. kræver en dybere heling og er ofte noget som er akkumuleret gennem flere år.
I min verden handler ALLE vores fysiske symptomer om følelsesmæssige ubalancer eller handlemønstre vi er fastholdt i og som ikke er gode for os. Kroppen er følelsernes kommunikations-redskab og reagerer derfor med "uro" (sygdom) så vi bliver opmærksomme på at der er noget vi skal handle på.
 
Måske har du prøvet at "dulme" irritationen på din hud med gode cremer, men det virker bare ikke på den lange bane. Dine problemer dukker op igen efter et stykke tid, og din hud er stadig ikke helt ok. Du skal dybere ned i dine ubalancer og det kan jeg hjælpe dig med.
Køber du en personlig blandet creme hos mig, vil den gå ind og arbejde med at forløse dine ubevidste følelser som giver dig dine ubalancer som kan ses på din hud. Blomsterdråberne går ind og arbejder med dine ubalancer indefra og selve cremen reparerer din hud "udefra".
Vi starter med en samtale, hvor jeg spørger ind til dine udfordringer og hvor jeg fortæller dig, hvor du misbruger din energi følelsesmæssigt og energimæssigt. Jeg bruger mine clairvoyante evner til at se og mærke dit potentiale og dine muligheder så du kan komme mere i balance. 
Derefter blander jeg dine personlige BACH blomsterdråber i en grundcreme som i sig selv er god for huden, og gennem din hud vil du nu optage heling af dine følelsesmæssige ubalancer og gevinsten er en pæn og rolig hud.
Nogle oplever en kortvarig opblomstring af deres problem, men det er helt normalt, da blomsterdråberne sætter gang i en udrensning og opløsning af gammel og tung energi i din krop.
Du kan bestille din creme her og så snart du har gjort det, tager jeg kontakt til dig så vi kan få en samtale.
filipendula-ulmaria-1526400_1920.jpg

Cremen

Økologi og natur

Jeg bruger kun naturens egne helbredende urter som er behandlet nænsomt med respekt for deres energi og evner.

 

Du får altså en creme fuldstændig uden kemi, hormoner eller andre kunstige ingredienser.

Naturen

som helbreder

"Da planterne helbreder vor frygt, vor ængstelse, vore fejl, vore nederlag, er det disse ting, vi må søge efter, og så vil sygdommen, uanset hvilken, forlade os".

"Bag al sygdom ligger således vor frygt, vor ængstelse, vort begær, vore sympatier og antipatier. Lad os erkende disse følelser og helbrede dem, og med deres helbredelse vil den sygdom, vi lider af, forsvinde".

- Dr. Edward Bach

mandel (2).jpg
INCI:
Morgenfrueolie - Carthamus Tinctorius Oil Ralendula Officinalis Tocopherol
Mandelolie - Prunus Amygdalus Dulcis Oil
Vegetal - Cetearyl Alcohol
Kokosolie - Cocos Nucifera Oil
Paraben - Phenoxyethanol

5600 Faaborg - Denmark

Mail: mette.willum@hotmail.com

Tel.: 28 58 83 35

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

© 2019 by Mette Willum

CVR 39783908