Forest Trees
NATUR TERAPI
Livet er simpelt !
Men det føles bare svært indimellem.
Det er OK at blive trist og ked af det i perioder, men hænger du fast i ensomhed og depression og har du indre uro og føler dig stresset, så skal du gøre noget for at få det bedre. Du har fortjent at have det godt.
Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig til at få det bedre og jeg ved, hvor stor dynamik der er når vi er flere der følges ad. Sammen med gruppen vil vi gå i skoven og vi vil sidde stille så du mærker roen, men samtidig også oplever den dybe samhørighed du har med naturen når du er i den. Du vil også opleve hvordan det kan give glæde og tryghed når vi sammen deler vores tanker og oplevelser. 
Jeg vil hver gang vi er samlet guide dig og gruppen igennem forskellige øvelser som blandt andet handler om vejrtrækning, kontrol af tanker og selvhealing. Du vil opleve det naturlige flow som vil opstå i din krop når du lærer at finde ind til din egen styrke og kærlighed.
Naturterapien er god for alle aldersgrupper !
Jeg sammensætter grupperne så I passer nogenlunde sammen i alder og livsudfordringer. 
Jeg laver typisk hold der har temaer som:
Ensomhed
 Depression
Angst
Lavt selvværd
Kontakt mig hvis du kunne tænke dig at få det bedre og være sammen med andre i naturen. Klik på linket og du bliver ført videre til min mail og mit tlf. nummer.
Jeg glæder mig til at se dig i skoven.
Sted: Et sted i naturen vi aftaler
Varighed: 5 timer fordelt på 4 dage
Antal: 3-8 personer
Pris: 450,- kr.