EKSAMENSANGST

Opdateret: 9. jul. 2019

Begynder du allerede nu at mærke nervøsiteten og få ondt i maven fordi eksamenstiden nærmer sig, så er der hjælp at hente.Alt for mange studerende frygter eksamenstiden fordi der er forbundet et stort forventnings- og præstationspres med en prøve. Ofte er det ens egne krav der er store og man vil selvfølgelig gerne have så god en eksamen som muligt, men frygten for at nervøsiteten og angsten fylder så meget at man ikke kan få sagt det man har forberedt, kan ødelægge det hele og forstærke den dårlige følelse.

Det er muligt at arbejde med sit tankemønster og blive bedre til at stoppe de tanker der fastholder dig i nervøsitet og angst. Prøv at lave en positiv tanke hver gang der dukker en negativ op, gerne så mange gange i løbet af dagen som du er bevidst om det i tankerne. Husk at din vejrtrækning kan hjælpe dig med at få ro på kroppen igen. Tag nogle dybe vejrtrækninger og hold vejret 10-15 sekunder inden du puster ud igen.

Har du brug for yderligere hjælp vil jeg kraftigt anbefale Bachs blomsterdråber som arbejder på det følelsesmæssige plan og giver dig ro og styrke. Det vil være godt at begynde med dråberne 2-3 uger inden eksamen. Ring eller skriv til mig og jeg kan sende dig en flaske med dråber nok til 3-4 uger.

RIGTIG GOD EKSAMEN

7 visninger0 kommentarer