HVORFOR VENTE TIL DU BLIVER SYG?

HVORFOR IKKE HELLERE FOREBYGGE OG VEDLIGEHOLDE.


Begynd allerede nu at tage ansvar for dit fysiske og mentale helbred. Måske har din krop allerede givet dig symptomer som du har valgt at ignorere eller overhøre, fordi du ikke lige har tid, eller måske arbejder du bare videre, fordi du stadig kan fungere blot du tager nogle piller i løbet af dagen. Hvor længe vil du fortsætte på den måde? Indtil din krop siger HELT FRA og du ender hos lægen eller på sygehuset med en diagnose du ikke har lyst til at høre !


Nu er jeg MEGA hård, jeg ved det godt - men det er desværre oftest helt derud mange mennesker skal, før de begynder at tage sig selv alvorligt.

Forebyggelse er stadig en mulighed som mange desværre helt glemmer når det kommer til dem selv. Vi er alle ret gode til at passe på vores bil og hus fordi de udgør en økonomisk værdi som vi er afhængige af, men hvor stor værdi sætter du egentlig på dig selv og dit helbred? Kan det overhovedet gøres op i penge?


At forebygge eventuel sygdom vil sige at du spiser sundt, motionerer så kroppen bliver stærk, får god og tilstrækkelig søvn hver nat, tjekker dit kolesterol tal osv. osv. Men hvad nu hvis det ikke kun er din FYSISKE krop du skal tage dig af, hvad med dit SIND/din usynlige krop? Hvor ofte tjekker du at dine tanker er sunde for dig eller at din adfærd er til dit højeste bedste? Hvad med dine følelser, er de meget triste og sorgfulde eller måske meget vrede?

Krop og sind hører sammen og er lige vigtige. Det er bare meget lettere at forholde sig til det vi kan se, altså vores fysiske krop, men prøv engang imellem at stoppe op, gerne LIGE NU og vær helt ærlig - for det kræver at du er hudløst ærlig - hvor mange gange i løbet af en dag tænker du negativt om dig selv eller din situation? Hvor mange gang om dagen, taler du grimt om din krop eller om dine handlinger? Hvor ofte bekymrer du dig om dine kære, din økonomi eller om din fremtid?


De fleste symptomer på ubalancer viser sig oftest ved at du får svært ved at falde i søvn og søvnen bliver urolig og stresset. Det kan også være at du får hovedpine eller ondt i maven. Det er typisk symptomer vi ikke lige kan forklare med en årsag, men derfor er de ligeså vigtige at lytte til som måske mere alvorlige symptomer.


Det er nøjagtigt samme mønster for børn og voksne, børn er heldigvis oftest hurtigere til at ”klage” så der kan gøres noget ved det, vi voksne er lidt mere hårdføre og skal lige sørge for dit og dat inden vi reagerer.


Det kan være svært selv at ændre adfærd, oftest er vi nemlig ret blinde overfor vores egne ubalancer - MEN jeg vil super gerne hjælpe dig eller dit barn med at få det bedre og det vil jeg gøre med homøopatiske blomsterdråber, healing og coaching. Meget effektivt og naturligt, det vil sige at du kan passe på dit helbred UDEN at fylde din krop med kemisk medicin.7 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle