Jordkloden, Verden, Den Blå Planet, Gaia, Moder Jord

- eller hvad du nu ynder at kalde hende -


bliver healet for vildt lige for tiden, og hun ånder mere frit end hun har gjort længe, på grund af mindre udledning af CO2.


Det er fantastisk.


Og hvis du har lyst kan DU være med til at det går endnu hurtigere og samtidig vil den lille øvelse give dig en umådelig glæde og taknemmeligheds-følelse. Læs lidt videre så finder du ud af hvordan.


Måske har du også lagt mærke til, at der er kommet flere mennesker ud på stierne i skoven og rundt om søerne. Der er kommet flere mennesker ud i naturen, fordi vi alle har brug for at komme ud og se og mærke hinanden på en anden måde en vi plejer at have mulighed for. Flere har ubevidst mærket, at naturen og luften giver en ny og forbedret energi.


I denne Corona tid bliver vi mere bevidste om flere af de ting i vores hverdag, som vi har haft for travlt til at sætte pris på, og som vi har taget for givet. Ting som ikke koster noget men som alligevel betyder mere end penge kan købe, nemlig vores frihed, vores mulighed for at bestemme over vores fritid og alle de små ting vi plejer at gøre som giver os glæde. Vi er blevet mere bevidste om, hvor meget vores sociale relationer betyder for os, og vi er blevet bevidste om, hvor meget det betyder for os at vi får frisk luft og bevæger os hver dag.


Jeg fornemmer i hvert fald på alle dem jeg møder ude i naturen, at det nu er blevet deres frirum og at der er endnu flere der sætter pris på at bevæge sig ude og i naturen.


Så prøv denne simple men MEGA effektive øvelse næste gang du skal ud at gå eller cykle eller bare skal gå 10 skridt hen til din bil.


Stå stille et lille øjeblik, tag en dyb indånding og sig TAK til moder jord fordi hun hver dag er med til at sørge for, at du kan ånde frisk ilt ind i dine lunger, og fordi hun er med til at give dig en følelse af forbundethed som du ubevidst registrer i dine celler.


Bare sig TAK og gå videre og din dag bliver lige pludselig meget lettere, og samtidig er du med til at heale jorden endnu mere.


Og gør det gerne hver dag - også efter Corona :-)
9 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle