Vil du have flow i dit liv?

Fokuser på dit åndedrag, lad det flyde frit. Alt hvad du er, er dit åndedrag!


Det første der sker når du bliver født er, at du tager et åndedrag, du tager ånden ind. Du tager livet ind.

Så ånder du ind og du ånder ud, nogle gange let og nogle gange tungt. Du er dit åndedrag. Lige indtil du tager den allersidste udånding. Du slipper livet, du ånder ånden ud.


Nogle gange i livet kommer vi ud for oplevelser og hændelser der gør, at vi holder vejret. Vi stopper flowet i vores åndedrag og vi stopper energierne i kroppen så de ikke flyder frit. Der opstår blokeringer i energibanerne så ubalancer og sygdomme kan ophobe sig og få mulighed for at ”sætte sig fast”. Der er ikke flow i din krops egen energi, og dermed bliver energierne ikke sendt ud til alle organer, som ellers selv klarer at udrense og forny ødelagte celler når der er flow.


Når vi får oplevelser der gør at vi ”holder vejret” har det altid noget med følelser at gøre. Den mest genkendelige følelse der gør, at vi ikke har flow i vores åndedrag er følelsen af angst og stress. Alle mennesker kommer ud for disse følelser i løbet af et liv og det er helt ok. Det er bare ikke ok, hvis følelsen bliver ”hængende” i kroppen som en blokering af din energi og dit åndedrag.


Med vores hjerne har vi lært at tænke os til ro igen. Vi har lært at ræsonnere og forklare hændelser logisk så vi kan få ro på tankerne igen. Men din krop husker alt. Så det vil sige, at selvom du kan forklare og retfærdiggøre en hændelse i dit liv, som har givet dig uro og stoppet dit flow, så husker alle dine celler oplevelsen. De er stadig stressede og blokerer energien i din krop, indtil du får anerkendt de følelser der forbandt sig med din oplevelse af angst eller stress. Følelser er kroppens sprog og tanker er hjernens sprog.


Har du brug for hjælp til at få flow i din krop igen, så er jeg klar til at hjælpe dig.


Jeg arbejder med BACH blomsterdråber som er ren natur og heling på dråbeform. BACHs dråber skal drikkes i vand et par gange om dagen og du vil opleve, at dine følelsesmæssige blokeringer slipper som små bobler, lidt ligesom champagne bobler inde i kroppen, behageligt og helt uden at du skal genopleve tidligere traumer eller urolige følelser.Der findes 38 forskellige blomsterdråber som alle repræsenterer 38 forskellige følelser, du kan læse lidt mere om de forskellige dråber HER.

Det er vigtigt at forstå, at ALLE følelser er gode og vigtige for os, problemer opstår kun, når der kommer ubalance i følelserne, så vi måske har for meget selvkritik og for lidt tillid til egne evner (blot et eksempel).

12 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle