Her kan du læse lidt om de forskellige behandlinger jeg tilbyder. Er du i tvivl om, hvilken behandling der vil være bedst for dig så kontakt mig og vi finder sammen den løsning der dækker dine behov bedst.
Du kan sagtens nøjes med en enkelt behandling, men oftest anbefaler jeg et forløb på 3 behandlinger med 4-6 ugers mellemrum. Et forløb er typisk en samtale/konsultation kombineret med blomsterdråber og/eller healing.

Blomsterdråber

Bomsterdråberne arbejder med vores følelser og hjælper os stille og roligt med at slippe de blokeringer og ubalancer vi har. Du vil opleve at følelser som du tidligere har haft "for meget" af eller måske "for lidt" af kommer i balance og ikke længere giver dig problemer. Situationer som du tidligere har oplevet som problematiske og udfordrende kan du nu slippe så du bliver mere rolig og i balance.
Læs mere HER

Healing

Vi starter med en samtale, hvor jeg hjælper dig med at finde ind til de følelser og situationer du har svært ved at håndtere.
Derefter healer jeg dig ca. 30 min. og vi slutter af med en kort samtale, hvor jeg fortæller dig om de beskeder jeg har fået til dig.
Healing arbejder på dit ubevidste plan og giver dig forbindelse mellem tanker og følelser. Kroppens celler husker alt og healing er med til at "nulstille" kroppens hukommelse så du kan blive rask.

Nada

NADA er øreakupunktur mod psykiske ubalancer, hvor du får 5 nåle i hvert øre.

Det er en behandlingsform som sætter dit indre i proces og udvikling samt skaber balance i dit indre.
Med andre ord så er NADA for sjælen hvad almindelig akupunktur er for kroppen.
NADA opløser blokeringer på kroppens meridianer (energibaner).

Massage

Healingmassage er en blanding af massage og healing. 
Har du spændinger og smerter i kroppen vil denne behandling hjælpe dig.
 
Massagen hjælper din krop med at slippe affaldsstoffer så du får færre smerter.
Det er en helkrops behandling og du vil føle dig dejlig afslappet bagefter. 

Regressionsterapi

Alle vores følelsesmæssige udfordringer har vi "lært" da vi var mellem 0-7 år, men nogle gange kan en blokering være så stor at vi er nødt til at gå tilbage til tidligere liv og se hvor dine udfordringer stammer fra.
Jeg guider dig ned i en afslappet tilstand som minder om hypnose og derfra kan vi finde tilbage til dine blokeringer og eventuelle traumer.
Du vil ikke opleve noget ubehageligt. 
"HEALING DOESN'T MEAN THE DAMAGE NEVER EXISTED -
IT MEANS THE DAMAGE NO LONGER CONTROLS OUR LIVES"

"Det intuitive sind er en hellig gave, og det rationelle sind en trofast tjener. Vi har skabt et samfund hvor vi ærer tjeneren og har glemt gaven".

- Albert Einstein

"Vi kan aldrig skabe fred i verden, hvis vi glemmer den indre verden og ikke slutter fred med os selv".

- Dalai Lama