Jeg arbejder altid med det hele menneske når jeg behandler, og når vi snakker fysisk sygdom kan vi ikke kun behandle kroppen, vi skal også hjælpe sindet og sjælen.
Krop, sind og sjæl er en treenighed som arbejder sammen og som påvirker hinanden og gerne skal være i balance. Går vi for længe med følelsesmæssige blokeringer eller ubalancer ender vi typisk med en fysisk sygdom.
Så når din krop begynder at "larme" med smerter, uro eller andet, så er der nogle følelsesmæssige eller tankemæssige ubalancer/signaler som du har overhørt igennem et stykke tid. Det er din sjæl som prøver at komme i kontakt med dig.

Derfor er mine behandlinger meget effektive!

Jeg kombinerer flere behandlinger som virker utroligt stærke sammen og som healer virkelig effektivt. Din krop og dine celler husker alt, det er derfor at vi ikke kan "tænke" os til at blive raske, vi er nødt til at få renset gamle ubalancer og stress ud af kroppen og få "nul-stillet" cellerne så de kan begynde at helbredes igen. 

 
En behandling hos mig indeholder:
  • Healing 30 - 45 min.
  • En personlig blanding af Bach blomsterremedier - nok til 4-6 uger.
  • Nada øreakupunktur.
  • Samtale hvor du bliver bevidst om dine følelsesmæssige blokeringer og hjælp til at arbejde med det derhjemme.
forest-3119826_1920.jpg
Behandlingen varer ca. 1,5 time.
Pris 750,- kr.
Jeg anbefaler at du får nr. 2 behandling når du er færdig med dine 1. Bach dråber.
Det er vigtigt at få en opfølgning på 1. behandling for at få sat ord på hvad der er sket med dig følelsesmæssigt.
Det kan være svært selv at opdage fordi forløsningerne sker så ubemærket.
Jeg har skrevet lidt om de enkelte behandlinger her:

Bach Blomster-remedier

bach-flowers-1472825_1920 (1).jpg

Bomsterdråberne arbejder med vores følelser og hjælper os stille og roligt med at slippe de blokeringer og ubalancer vi har. Du vil opleve at følelser som du tidligere har haft "for meget" af eller måske "for lidt" af kommer i balance og ikke længere giver dig problemer. Situationer som du tidligere har oplevet som problematiske og udfordrende kan du nu slippe så du bliver mere rolig og i balance. Det er som at få et indvendigt brusebad, så du er klar til at starte på en ny, og tidligere udfordringer synes pludselig aldrig at have eksisteret.

 

 Læs mere HER

Healing

Vi starter med en samtale, hvor jeg hjælper dig med at finde ind til de følelser og situationer du har svært ved at håndtere.
Derefter healer jeg dig ca. 30 min. og vi slutter af med en kort samtale, hvor jeg fortæller dig om de beskeder jeg har fået til dig.
Healing arbejder på dit ubevidste plan og giver dig forbindelse mellem tanker og følelser. Kroppens celler husker alt og healing er med til at "nulstille" kroppens hukommelse så du kan blive rask.
krystal.jpg

Nada

NADA.jpg
NADA er øreakupunktur mod psykiske ubalancer, hvor du får 5 nåle i hvert øre.

Det er en behandlingsform som sætter dit indre i proces og udvikling samt skaber balance i dit indre.

Med andre ord så er NADA for sjælen hvad almindelig akupunktur er for kroppen.

NADA opløser blokeringer på kroppens meridianer (energibaner).
walkandtalk.jpg

Regressionsterapi

Engang imellem kan vores blokeringer være så dybe at det er nødvendigt at lave en regressionsterapi for at få dem "slettet" og for at få en forståelse for dem. Det kan være fra tidligere liv og derfor er de på et så ubevidst plan at vi måske ikke kan genkende dem i dette liv.

Jeg guider dig ned i en afslappet tilstand som minder om hypnose og derfra kan vi finde tilbage til dine blokeringer og eventuelle traumer.

Du vil ikke opleve noget ubehageligt, men ofte få en stor forståelse for dine udfordringer i dette liv.